ცხვრის ჯიგრის ყაურმა



ცხვრის ჯიგრის ყაურმა

(cxvris jigris yaurma)


500 გრ შიგნეული (ღვიძლი, გული, ელენთა, ფილტვი),
300 გრ თავი ხახვი,
პილპილი, ოხრახუში, ქინძი, მარილი - გემოვნებით.

ცხვრის შიგნეული გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წვრილად დავჭრათ, ჩავდოთ ქვაბში, შემოვდგათ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. 5-10 წუთის შემდეგ დავამატოთ ალყა-ალყა დაჭრილი თავი ხახვი და მოვშუშოთ. 10-15 წუთის შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, პილპილი და მარილი, ვშუშოთ მზადყოფნამდე.



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.