ცხვრის (ბატკნის) ყაურმა



ცხვრის (ბატკნის) ყაურმა

(cxvris (batknis) yaurma)


საჭირო ინგრედიენტები:

500 გრ. ცხვრის (ბატკნის) რბილი ხორცი,
100 გრ. დუმა,
4 თავი ხახვი, ქინძი, პილპილი და მარილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი:

ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ პატარა ნაჭრებად.
ცხვრის დუმა წვრილად დავჭრათ, ჩავდოთ ქვაბში, შემოვდგათ ნელ ცეცლზე, დავამატოთ დაჭრილი ხორცი და მოვშუშოთ. შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ვშუშოთ 10-15 წუთი. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი, კარგად მოვურიოთ და ვხარშოთ მზადყოფნამდე.



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.