ღვინოში მოშუშული წიწილა
(gvinoshi moshushuli wiwila)
(gvinoshi moshushuli wiwila)
საჭირო ინგრედიენტები:
1 ც წიწილა,
200 გრ თავი ხახვი,
50 გრ ნაღების კარაქი,
1,5 ჭიქა თეთრი ღვინო,
ოხრახუში, ქინძი, მარილი - გემოვნებით.
მომზადების წესი:
წიწილა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ, ჩავდოთ ქვაბში და მოვშუშოთ, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, კარაქი, მოვაყაროთ მარილი და კარგად შევწვათ. დავამატოთ 0,5 ჭიქა თეთრი ღვინო, ვშუშოთ რამოდენიმე წუთი, დავამატოთ 1 ჭიქა ღვინო, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და მოვურიოთ, წამოვადუღოთ და 5 წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
Loading...