მოხარშული ღორის (გოჭის) ხორცი



მოხარშული ღორის (გოჭის) ხორცი

( moxarshuli goris (gochis) xorci )


საჭირო ინგრედიენტები:

1 კგ ღორის ხორცი,
ნიახური,
ოხრახუში,
მარილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი:

ღორის ხორცი (ბარკლის ნაჭერი) გავასუფთავოთ, მოვაცილოთ ჯირკვლები, ზედმეტი ქონი, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი ისე, რომ დაიფაროს ხორცი, დავახუროთ სახურავი და შემოვდგათ ცეცხლზე. როცა წყალი ადუღდება, მოვქაფოთ. ვხარშოთ მზადყოფნამდე, ხარშვისას დავამატოთ რამდენიმე ძირი ნიახური, ოხრახუში, მარილი.
მოხარშული ხორცი ამოვიღოთ ბულიონიდან, დავჭრათ თხელ ნაჭრებად, გადავიტანოთ სინზე, მოვრთოთ ოხრახუშით.



გემრიელად მიირთვით !!!



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.