ხბოს მოხარშული მკერდი



ხბოს მოხარშული მკერდი

( xbos moxarshuli mkerdi )


საჭირო ინგრედიენტები:

1 კგ ხბოს მკერდი,
ნიახური,
ოხრახუში,
თავი ხახვი,
დაფნის ფოთოლი,
მარცვალი პილპილი,
მარილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი:

ხბოს მკერდი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავჭრათ, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და შემოვდგათ ცეცხლზე. მოვქაფოთ. წამოდუღებიდან 1-1,5 საათის შემდეგ დავამატოთ თავი ხახვი, მწვანილი, დაფნის ფოთოლი, მარცვალი პილპილი, მარილი და ვხარშოთ მზადყოფნამდე.
მაგიდასთან მიტანამდე ხბოს ხორცი გადავიტანოთ სინზე, ზემოდან მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.

გემრიელად მიირთვით !!!



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.