მოშუშული ენა



მოშუშული ენა

(moxarshuli ena)




მასალა:

1 ც საქონლის ან ხბოს ენა, 4 თავი ხახვი, 50 გრ კარაქი, 800 გრ პომიდორი, 2 თავი ნიორი, ოხრახუში, კამა, ქინძი, ტარხუნა, წიწაკა და მარილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი:

საქონლის ენა გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვხარშოთ ჩვეულებრივად (იხ. რეცეპტი: მოხარშული ენა). დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ჩავდოთ ტაფაში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, კარაქი და მოვშუშოთ. მოვხარშოთ პომიდორი, გავხეხოთ, ჩავასხათ მოშუშულ ენიან ტაფაში, დავამატოთ დანაყილი წიწაკა და ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი, მოვაყაროთ მარილი, ვადუღოთ 10-15 წუთი და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.