ქამა ან კალმახა სოკო ერბო-კვერცხით



qama an kalmaxa soko erbo-kvercxit
მასალა:

600 გრამი სოკო
100 გრამი ხახვი
2 სუფრის კოვზი დაჭრილი მწვანილი
2 სუფრის კოვზი ერბო
3 ცალი კვერცხი
მარილი გემოვნების მიხედვით

მომზადების წესი:

კარგად დარჩეული გარეცხილი სოკო დავჭრათ წვრილად და მოვხრაკოთ ერბოში ხახვთან ერთად. მოვაყაროთ მარილი. კარგად რომ მოიხრაკება, ჩავასხათ ათქვეფილი 3 კვერცხი და კიდევ ვადუღოთ 5 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გადმოვიღოთ თეფშზე, ზემოდან მოვაყაროთ მწვანილი.



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.