ბულიონი ძროხის ხორცის ძვლისგან (წვნიანი)



ბულიონი ძროხის ხორცის ძვლისგან (წვნიანი)

(bulioin dzroxis xorcis dzvlisgan - wvniani)


ძროხის ხორცის ძვლები კარგად გარეცხეთ, დაამტვრიეთ წვრილ ნატეხებად. ჩაყარეთ ქვაბში, დაასხით ზედ ცივი წყალი და მოხარშეთ.

მასალა:

ძროხის ხორცის ძვლები - 500 გრ.
წყალი - 2-3 ლიტრი
სტაფილო - 1 ძირი
ხახვი - 1 თავი
ოხრახუში - 1 ძირი
მარილი - გემოვნებით





Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.