ქათმის ღვიძლის ბუტერბროდი - Qatmis gvidzlis buterbrodi

 (ხმები: 0)


ინგრედიენტები
1 სუფრის კოვზი უმარილო კარაქი
2 სუფრის კოვზი ზეითუნის ზეთი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი პანცეტა
½ ხახვი, წვრილად დაჭრილი
8 უნცია ქათმის ღვიძლი
¼ ჭიქა მშრალი თეთრი ღვინო
2 სუფრის კოვზი წითელი ღვინის ძმარი
ოხრახუში,
მარილი და წიწაკა
1 ბაგეტი, დაჭრილი
1 წითელი გემრიელი ვაშლი.

მომზადების წესი

დაადნეთ კარაქი და ზეითუნის ზეთი საშუალო ცეცხლზე და პატარა ტაფაზე.

დაამატეთ პანცეტა და ხახვი და დაელოდეთ 5 წუთი.დაამატეთ ქათმის ღვიძლი და ღვინო, 12-15 წუთი დაელლოდეთ. დაამატეთ ძმარი და აურიეთ. გადაიტანეთ ნარევი და დაჭერით პური პატარა ნაჭრებად. ოხრახუში,მარილი და პილპილი დაამატეთ თქვენი გემოვნებით.

სანამ გაიტანთ სუფრაზე გაავრცელეთ ქათმის ღვიძლი პურის ნაჭერზე. დაჭერით ვაშლი და ოხრახუში პატარა ნაჭრებად და მოათავსეთ პურზე.



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.