ხორცი ბერძნულად

 (ხმები: 2)


ინგრედიენტები:

საქონლის ხორცი, რბილი 600 გ
სტაფილო 2
ხახვი 2 თავი
ნივრის კბილი 5-6
წითელი ღვინო 250 მლ
ზეთისხილი 60 გ
ოხრახუში
მარილი და პილპილი
მწვანე ხახვი
ტაბულა


ხახვი და ნიორი წვრლად დავჭრათ, სტაფილო რგოლებად. მოვშუშოთ ზეითუნის ზეთში, დავამატოთ დაჭრილი საქონლის ხორცი და სანახევროდ შევწვათ.
დავასხათ ღვინო, დავამატოთ დაჭრილი ზეთისხილი და დავაფაროთ თავზე. მოვამზადოთ დაბალ ცეცხლზე სანამ ხორცი დარბილდება, თუ წვენი დაიშრო, ცოტა წყალი დავასხათ.

ბოლოდ დავამატოთ დაჭრილი მწვანილი, მარილი და პილპილი.

გარნირად შეგვიძლია მოვუმზადოთ კარტოფილი, ბადრიჯანი და სხვა სასურველი ბოსტნეული


წყარო



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.