ცხვრის მწვადი




მასალა:
ცხვრის ხორცი - 1 კილორგამი,
ხახვი - 3 თავი (100 გრამი),
ძმარი - 2 სუფრის კოვზი,
ოხრახუში - 1 კონა,
მარილი - გემოვნების მიხედვით.

ერთი კილოგრამი საკმაო სიმსუქნის ცხვრის ხორცი დავჭრათ და ჩავაწყოთ ფენებად ღრმა ჭურჭელში, რომელშიაც ძმარი უნდა ჩაისხას. ფენებს შორის მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი, ქინძი და ოხრახუში, დავახუროთ ხუფი და ასე დავტოვოთ 3 - 4საათით. შემდეგ წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ჩვეულებრივი სიფრთხილით. მარილი მხოლოდ შამფურზე აგების დრო მოვაყაროთ. ლანგარზე რომ დავაწყობთ, მაშინ მოვაყაროთ მრგვალად დაჭრილკი უმი ხახვი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.