სუკის მწვადი



sukis mwvadi ucxouri samzareulo qartuli samzareulo ucxouri kerdzebi qartuli kerdzebi ქართული კერძები ქართული კულინარია ქართული სამზარეულო
მასალა:
1 კგ სუკი,
2 თავი ხახვი,
მარილი - გემოვნებით.

მომზადების წესი:
სუკი გავასუფთავოთ, მოვაცილოთ ზედმეტი ცხიმი, დავჭრათ გრძელ ნაჭრებად და ჩამოვაგოთ შამფურზე (შეიძლება მთლიანადაც). შევწვათ უალო ნაკვერჩხლებიან მაყალზე, შამფური მუდმივად ვატრიალოთ. მზა მწვადი სუფრასთან მივიტანოთ შამფურზე, ან გადავიტანოთ სინზე, მოვაყაროთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი და ოხრახუში.


გემრიელად მიირთვით !



Loading...

ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.